GEA Consultancy
bekijk de online versie  |  afmelden
GEA helpt organisaties om een strategische veranderslag te maken
 
Linkedin   Twitter
GEA Consultancy
Organisatieadviesbureaus zijn grootste bedrijfstak
CBS-cijfers tonen aan dat de branche van organisatieadviesbureaus is uitgegroeid tot de banenmotor van Nederland. De Volkskrant bericht 18 juli over de fenomenale groei in een uitgebreid artikel en stelt zich de vraag of deze consultants ook allemaal waardevolle adviezen leveren? Wat doet GEA om zich te onderscheiden? Aloys van Balen, partner bij GEA, legt uit.
 
Tweets Follow
GEA GEA consultancy 11 Aug
@GEAconsultancy

GEA rondt Uitgeverij van de Toekomst programma af. http://www.consultancy...

 

 
GEA
 
 
 
Snel inzicht in cijfers met handige business information scans voor uitgeverijen

Waar men voorheen zei dat 50% van alle marketing en communicatiebestedingen effectief waren, maar men niet wist welke 50% het dan was, is door tracking-, data- en profilingtechnologieën nu mogelijk om de effectiviteit van de marketing inspanningen en klantinteractie meer transparant en meetbaar te maken. Het economische tij verplicht ook om nadrukkelijk met cijfers bezig te zijn. GEA kan helpen inzicht te geven met eenvoudige tools, zoals de fondsrendementsscan met meting van de werkelijke resultaten van een fonds of uitgave. Onder begeleiding van een deskundige bedrijfseconomische professional die over marketing en communicatie expertise beschikt. Er is al een scan vanaf € 495,-. Lees verder »

Ik heb interesse
Delen  
 
 
 
GEA zet klantcommunicatie op de agenda

De datagedrevenheid van klantinteractie en -communicatie groeit exponentieel. Die meetbaarheid en effectiviteit is bij met name digitale/online/mobiele kanalen zeer sterk en wordt daarom ook steeds meer ingezet. Het meten van de effectiviteit van communicatie en klantinteractie gaat echter verder dan de inzet van meetbare, - veelal online -, kanalen.

Lees verder
Delen  
 
 
 
Innovatieprogramma succesvol afgerond

Consultancy.nl publiceert 10 augustus over het afronden van innovatieprogramma Uitgeverij van de Toekomst. Drie groepen van in totaal 120 uitgeverijen en mediabedrijven hebben vier jaar met ondersteuning van IPC-subsidie gewerkt aan gezamenlijke innovaties. In totaal is ruim € 7 miljoen succesvol geïnvesteerd in nieuwe innovaties, oplossingen de toekomst van de branche. Programmamanager Patrick Swart benadrukt dat “leren innoveren” wellicht het belangrijkste resultaat is geweest. In deze video leggen deelnemers zelf uit welke rol het programma heeft gehad voor hun innovatieproces.

GEA wordt vaak de vraag gesteld “of er nog een vervolg komt” op het innovatieprogramma...

Lees Verder »
Delen  
 
 
 
 
Stand-up consultancy levert beeld op van de medewerker van de toekomst

Vlak voor de zomer stonden Patrick en Karlijn op het iPublish event met de kortste stand-up consultancy sessie ooit! Het event van FNV KIEM vond plaats op vrijdag 26 juni met als decor de Amsterdamse NDSM-werf. Honderden bezoekers werden bijgepraat over de nieuwe CAO, het persoonlijk keuzebudget en de 'Uitgeverij van de Toekomst'. Tijdens iPublish was het podium ook gereserveerd voor 'de toekomstige medewerker'. Zoeken naar het schaap met vijf poten? Dit is waar Patrick Swart en Karlijn Meijer samen met de zaal in een kwartier een antwoord op hebben geformuleerd.

Lees Verder »
Delen  
 
 
Contact
GEA communicatielogistiek
Stationsplein 28
1382 AD Weesp
T 0294 410919
E gea@gea.nl
W www.gea.nl
 
 
quote
 
Specifieke vragen verdienen specialistische antwoorden. Wij willen dat laagdrempelig aanbieden.
 
U ontvangt dit bericht als relatie van GEA op het e-mailadres   |   terug naar top »